Биотерм Инженеринг ООД

Sinio i cherveno separator

Биотерм Инженеринг ООД вече повече от две години предоставя най-съвременните решения за отопление и охлаждане на апартаменти, къщи, промишлени помещения и сгради. За краткото си съществуване дружеството има изградени над 40 обекта из цялата страна. Ръководния състав на фирмата има повече от 15г. стаж в областта на отоплението, вентилацията и климатизацията. Служителите на дружеството са високо квалифицирани, като са преминали необходимото обучение за проектиране, изграждане на инсталации и сервизиране на всички предлагани от нас съоръжения. Продуктите и предлаганите монтажни услуги от високо подготвените  служители на фирма Биотерм Инженеринг ООД предлагат на обикновените хора, както и на предприемачите, решения с изключителна добавена стойност за техните нужди. Компанията е сервиз и дилър на световни марки като Viessmann и Samsung. Ние предлагаме на нашите клиенти индивидуални оферти и консултация, спрямо нуждите на всеки един. Ние полагаме основите на един нов начин на работа, основан на доверие и отговорност към клиента, чрез нашето сервизиране,  бързина и качествено изпълнение на нашите обекти.

Biotherm logo

Отоплителни и охладителни системи с нисък енергиен разход

Монтаж

Монтаж и изграждане на отоплителни и охладителни инсталации

Ние от Биотерм инженеринг ООД осигуряваме монтаж на всички закупени от нас съоръжения. Монтажите се извършват от екип от специалисти, които са високо квалифицирани и преминали необходимото обучение за проектиране и изграждане на инсталации. При изпълнение се съобразяват както с предпочитанията на клиента за местоположение, така и със спецификата на обекта.
Предлагаме както цялостно изграждане на отоплителни инсталации, така и монтаж и подмяна на стари съоръжения.

Сервиз

Сервиз за отоплителна и охладителна техника и инсталации

В Биотерм инженеринг ООД предлагаме на своите клиенти гаранционно и извънгаранционно обслужване за всяко съоръжение закупено от нас.
При възниквала повреда или авария можете да се свържете с нас на тел: 0879288 363 и 0889288 760.
Разполагаме с щатни техници, сертифицирани за работа с различните видове инсталации, които са на Ваше разположение и ще Ви посетят в удобно за Вас време. Всички наши сервизни екипи са оборудвани с необходимата техника и инструменти, за да могат да отстранят проблема бързо и адекватно.

Поддръжка

Поддръжка за отоплителна и охладителна техника и инсталации

Всяка една климатична, вентилационна и отоплителна система, която е подложена на дългогодишна експлоатация се нуждае от периодична поддръжка и техническо обслужване, за да работи ефективно и безпроблемно. Ние от Биотерм инженеринг ООД предлагаме абонаментна поддръжка на всяко съоръжение закупено от нас. Защо е важно да имаме абонаментна поддръжка?
1. Абонаментната поддръжка предоставя на клиента възможност за бърза реакция от наш специалист в случай на авария.
2. Абонаментната поддръжка дава възможност за по-голяма надежност и по-дълга експлоатация на съоръженията, поради плановите профилактики и съответно ранното откриване на проблеми.
3. Редовно поддържаната система предоставя както по-здравословен микроклимат в помещението, така и по-нисък разход на консумирана електроенергия, гарантирана от производителя.
В случай, че желаете да направите заявка на профилактика е нужно да се свържете предварително с нас на телефони 0879 288 363 и 0889 288 760, или да ни пишете посредством нашата контактна форма. След като получим Вашата заявка ще се свържем с Вас, за да уточним удобен ден и час за извършването й.

logo-1 samsung
logo-2 viessmann
logo-3 gorenje