Биотерм Инженеринг ООД и Биотерм Системс ООД

Sinio i cherveno separator

Биотерм Инженеринг ООД и дъщерното й дружество Биотерм Системс ООД вече повече от четири години предоставят най-съвременните решения за отопление и охлаждане на апартаменти, къщи, промишлени помещения и сгради. За краткото си съществуване дружеството има изградени над 40 обекта из цялата страна. Ръководният състав на фирмата има повече от 15г. стаж в областта на отоплението, вентилацията и климатизацията. Служителите на дружеството са високо квалифицирани, като са преминали необходимото обучение за проектиране, изграждане на инсталации и сервизиране на всички предлагани от нас съоръжения.

Офис

Sinio i cherveno separator

Офисът на Биотерм Инженеринг ООД и Биотерм Системс ООД се намира в град Стара Загора на улица Княз Борис №74. При посещение можете да получите подробна информация за предлаганите продукти и монтажни услуги от високо подготвените служители на фирмата. Имаме решения както за обикновените хора, така и за предприемачите. Ще Ви консултираме и ще Ви изготвим индивидуална оферта въз оснава на най-оптималното за Вашите нужди решение за отопление и охлаждане. Ние полагаме основите на един нов начин на работа, основан на доверие и отговорност към клиента, чрез нашето сервизиране, бързина и качествено изпълнение на нашите обекти.

Шоурум и Магазин

Sinio i cherveno separator

Магазинът на Биотерм Инженеринг ООД се намира в град Стара Загора на улица Св. Княз Борис 74. В него можете да намерите всички необходими консумативи за отоплителни и охладителни системи. В шоурума можете да разгледате най-новите технологични предложения на марките Viessmann, LG и Samsung – лидери в системите за отопление и охлаждане. 

Галерия

Sinio i cherveno separator

Надеждни отоплителни и охладителни системи с нисък енергиен разход

Монтаж

Монтаж и изграждане на отоплителни и охладителни инсталации

Ние от Биотерм инженеринг ООД осигуряваме монтаж на всички закупени от нас съоръжения. Монтажите се извършват от екип от специалисти, които са високо квалифицирани и преминали необходимото обучение за проектиране и изграждане на инсталации. При изпълнение се съобразяват както с предпочитанията на клиента за местоположение, така и със спецификата на обекта.
Предлагаме както цялостно изграждане на отоплителни инсталации, така и монтаж и подмяна на стари съоръжения.

Сервиз

Сервиз за отоплителна и охладителна техника и инсталации

В Биотерм инженеринг ООД предлагаме на своите клиенти гаранционно и извънгаранционно обслужване за всяко съоръжение закупено от нас.
При възниквала повреда или авария можете да се свържете с нас на тел: 0879 288 363 и 0889 288 760.
Разполагаме с щатни техници, сертифицирани за работа с различните видове инсталации, които са на Ваше разположение и ще Ви посетят в удобно за Вас време. Всички наши сервизни екипи са оборудвани с необходимата техника и инструменти, за да могат да отстранят проблема бързо и адекватно.

Поддръжка

Поддръжка за отоплителна и охладителна техника и инсталации

Всяка една климатична, вентилационна и отоплителна система, която е подложена на дългогодишна експлоатация се нуждае от периодична поддръжка и техническо обслужване, за да работи ефективно и безпроблемно. Ние от Биотерм инженеринг ООД предлагаме абонаментна поддръжка на всяко съоръжение закупено от нас. Защо е важно да имаме абонаментна поддръжка?
1. Абонаментната поддръжка предоставя на клиента възможност за бърза реакция от наш специалист в случай на авария.
2. Абонаментната поддръжка дава възможност за по-голяма надежност и по-дълга експлоатация на съоръженията, поради плановите профилактики и съответно ранното откриване на проблеми.
3. Редовно поддържаната система предоставя както по-здравословен микроклимат в помещението, така и по-нисък разход на консумирана електроенергия, гарантирана от производителя.
В случай, че желаете да направите заявка на профилактика е нужно да се свържете предварително с нас на телефони 0879 288 363 и 0889 288 760, или да ни пишете посредством нашата контактна форма. След като получим Вашата заявка ще се свържем с Вас, за да уточним удобен ден и час за извършването й.

logo-2 viessmann
logo-1 samsung