Климатик LG DELUXE Wi-Fi DC18RQ

при запитване

Климатик LG DELUXE Wi-Fi DC18RQ, Фреон R32

Нов хлад. aгент R32
Висок енергиен клас А++/А++
LED дисплей
Йонизатор пречистване на въздуха
Smart ThinQ – Wi-Fi контрол

  Основни Характеристики:
  Инверторен компресор | Икономия на енергия | По-бързо охлаждане

  DUAL Inverter Compressor™ с 10-годишна гаранция

  Sinio i cherveno separator

  DUAL Inverter Compressor™ на LG разрешава проблемите с несъответствията, неефективността и шума, в резултат на което получавате климатик, който охлажда по-бързо, експлоатира се по-дълго и да работи по-тихо. С 10-годишната гаранция на компресора потребителите могат да се възползват от предимствата на климатика на LG по-продължително време.

  Бързо охлаждане и икономия на енергия

  Sinio i cherveno separator

  Инверторният компресор непрекъснато регулира скоростта на компресора, за да поддържа желаните нива на температурата. Освен това Dual Inverter Compressor™ с енергоспестяващия си работен честотен диапазон спестява повече енергия от стандартния компресор. Благодарение на Dual Inverter Compressor въздухът се издухва по-далеч и по-бързо.

  Dual Inverter Compressor™

  Sinio i cherveno separator

  Компресорите на стандартните климатици се включват и изключват, за да регулират температурата, консумирайки много енергия. Dual Inverter Compressor™ непрекъснато регулира скоростта на компресора, за да поддържа желаните нива на температурата. Тази минимална флуктуация спестява енергия и осигурява по-голям комфорт на охлаждане.

  Ниско ниво на шума

  Sinio i cherveno separator

  Климатиците LG работят с ниски нива на шум благодарение на уникалния кос вентилатор и Dual Inverter Compressor™ на LG, които елиминират ненужния шум и позволяват плавна работа.

  Активен енергиен контрол

  Sinio i cherveno separator

  Функцията за активен енергиен контрол ви позволява да избирате нивото на консумация на енергия в зависимост от нуждите. Наслаждавайте се на хладна и комфортна атмосфера и спестена енергия.

  Функция „Комфортен въздух“

  Sinio i cherveno separator

  Функцията „Комфортен въздух“ удобно поставя перката в предварително зададено положение, което отклонява подавания въздух встрани, за да не духа директно върху хората в стаята.

  Изчистен и модерен дизайн със скрит дисплей

  Sinio i cherveno separator

  Тънкият и модерен дизайн на климатика на LG улеснява монтажа и удобното почистване с плъзгащия се EZ филтър. Освен това големият скрит дисплей е перфектен за удобна проверка на показанията за енергията.

  Sinio i cherveno separator

  Можете да управлявате своя климатик по всяко време и от всяко място със снабдено с Wi-Fi функция устройство и приложението на LG за управление на домашните уреди.

  R32 - Високоефективен екологичен хладилен агент

  Sinio i cherveno separator

  Наслаждавайте се на хладен въздух, който осигурява екологичен комфорт. Фреонът R32 не само има по-висок индекс на изстудяване от останалите фреонови технологии, но и е по-екологичен и безопасен.

  Бързо и лесно монтиране

  Sinio i cherveno separator

  Климатиците на LG са проектирани така, че да се монтират по-лесно и по-ефективно независимо от околните предмети и броя на лицата, които участват в процеса на монтаж. Чрез намаляване на необходимостта от човешка сила и време за монтаж сега е възможно да се монтират повече климатици в повече домове за по-кратко време.