Климатик LG PRESTIGE Wi-Fi H12AP

Цена: 2,229.00 лв.

Климатик LG PRESTIGE Wi-Fi H12AP, Фреон R32

Климатик от най-висок клас: A+++/A+++
Режим отопление до минус 25°C
Ниско ниво на шум: 19dB в режим сън
Smart ThinQ – Wi-Fi контрол
Йонизатор за пречистване на въздуха

Основни Характеристики:
Инверторен компресор | Икономия на енергия | По-бързо охлаждане

DUAL Inverter Compressor™ с 10-годишна гаранция

Sinio i cherveno separator

DUAL Inverter Compressor™ на LG разрешава проблемите с несъответствията, неефективността и шума, в резултат на което получавате климатик, който охлажда по-бързо, експлоатира се по-дълго и да работи по-тихо. С 10-годишната гаранция на компресора потребителите могат да се възползват от предимствата на климатика на LG по-продължително време.

Бързо охлаждане и икономия на енергия

Sinio i cherveno separator

Инверторният компресор непрекъснато регулира скоростта на компресора, за да поддържа желаните нива на температурата. Освен това Dual Inverter Compressor™ с енергоспестяващия си работен честотен диапазон спестява повече енергия от стандартния компресор. Благодарение на Dual Inverter Compressor въздухът се издухва по-далеч и по-бързо.

Dual Inverter Compressor™

Sinio i cherveno separator

Компресорите на стандартните климатици се включват и изключват, за да регулират температурата, консумирайки много енергия. Dual Inverter Compressor™ непрекъснато регулира скоростта на компресора, за да поддържа желаните нива на температурата. Тази минимална флуктуация спестява енергия и осигурява по-голям комфорт на охлаждане.

Ниско ниво на шума

Sinio i cherveno separator

Климатиците LG работят с ниски нива на шум благодарение на уникалния кос вентилатор и Dual Inverter Compressor™ на LG, които елиминират ненужния шум и позволяват плавна работа.

Активен енергиен контрол

Sinio i cherveno separator

Функцията за активен енергиен контрол ви позволява да избирате нивото на консумация на енергия в зависимост от нуждите. Наслаждавайте се на хладна и комфортна атмосфера и спестена енергия.

Функция „Комфортен въздух“

Sinio i cherveno separator

Функцията „Комфортен въздух“ удобно поставя перката в предварително зададено положение, което отклонява подавания въздух встрани, за да не духа директно върху хората в стаята.

Изчистен и модерен дизайн със скрит дисплей

Sinio i cherveno separator

Тънкият и модерен дизайн на климатика на LG улеснява монтажа и удобното почистване с плъзгащия се EZ филтър. Освен това големият скрит дисплей е перфектен за удобна проверка на показанията за енергията.