Газов котел Vitodens 100-W

при запитване

Vitodens 100-W едноконтурен/двукунтурен котел

Стенни газови кондензни котли с отоплителна мощност от 4,7 до 35 kW

Vitodens 100-W е високоефективен стенен газов кондензен котел с безкомпромисното качество на Viessmann – Made in Germany.

 

  Мощност (kW) 4,7 до 35 kW
  Коефициент на ефективност 98 % (Hs)
  Клас на енергийна ефективност A
  Гориво Природен газ, втечнен газ
  Област на приложение Eдно и двуфамилни къщи, апаратменти, жилищни сгради, ново строителство и модернизиране
  Обслужване Леснo за обслужване управление с осветен LCD-Touch дисплей
  Производство на битова гореща вода Едноконтурни котли с допълнителен бойлер за висок комфорт на БГВ, до 35 kW се предлагат и като двуконтурни котли без нужда от допълнителен бойлер за лесно подгряване на топла вода
  Други характеристики Монтиране на стена

  Икономичен, компактен и тих

  Vitodens 100-W е високоефективен стенен газов кондензен котел на изключително атрактивна цена и с безкомпромисното качество на Viessmann – Made in Germany. Без проблеми може да се постави в ниша в банята или складово помещение, да се окачи на стена в кухнята, над пералня и сушилня или просто на стена в хола. Благодарение на компактните си размери и елегенатен дизайн котелът се вписва хармонично в интериора на всяко жилище. Обхватът на модулацията при Vitodens 100-W е 1:6. Това прави уредите много подходящи за отопление на малки жилища и добре изолирани сгради с ниско потребление на топлина. Допълнителните предимства за потребителите са минималните стартове на котлите, което значително намалява работния шум и същевременно увеличава живота на компонентите.

  • Изключително компактен стенен газов кондензен котел
  • Ефективен и с дълъг живот благодарение на топлообменник Inox-Radial от неръждаема стомана
  • Oбхват на модулацията до 1:6
  • Лесно за обслужване управление с осветен LCD-Touch дисплей
  • Висок комфорт на топла вода
  • Много лесен за сервизиране и поддръжка
  • Клас на енергийна ефективност: A

  Vitodens 100-W_111-W_BG

  Разрез на продукта

  vitodens-100
  VIESSMANN-1-3

  Топлообменник Inox-Radial

  Sinio i cherveno separator

  Както всички газови кондензни котли на Viessmann Vitodens 100-W са оборудвани с топлообменник Inox-Radial от неръждаема стомана. Това техническо решение гарантира висока ефективност от 98% и се отличава с дълъг живот, надеждна и икономична работа с пълноценно използване на топлината от конденза.

  За топлообменниците Inox-Radial Viessmann дава 10 години гаранция занеплътност причинена от корозия.

  Touch-Display за по-висок комфорт

  Sinio i cherveno separator

  Управлението на стенните газови кондензни котли Vitodens 100-W е с нов осветен LCD-Touch дисплей, на който се настройва котела. Дисплеят ясно се вижда и в тъмни помещения, което допълнително улеснява потребителя и повишава комфорта на обслужване.

  VIESSMANN
  VIESSMANN

  Лесна поддръжка

  Sinio i cherveno separator

  Сервизирането на котела е изключително лесно и бързо: всички конструктивни компоненти са достъпни от фронталната страна на котела, не са необходими странични свободни пространства за сервизиране. Това спестява допълнително място в жилището.

  Необходимите компоненти за инсталацията като разширителен съд, помпа и предпазни арматури са заводски вградени в котела.